Efter 2 års forberedelse og mange træningstimer kom vi hjem fra OL med det bedste resultat nogensinde:
Senior: 1 guldmedalje, 2 sølvmedaljer og en samlet 3. plads i varmt køkken. Totalt ligger vi på en flot 10. plads i det samlede resultat.

Junior:  1 guldmedalje og 1 sølvmedalje. Totalt landede juniorholdet på en flot samlet 5. plads i hele konkurrencen. 

Cateringlandsholdet: Holdet var med for 2. gang og fik 1 guldmedalje og en samlet 3. plads i hele konkurrencen. Et flot resultat efter blot 2 år.

Holdene skal styrkes
Det er besluttet, at styrke holdene med ekspertise udefra. I det kommende år, vil vi løbende konsultere eksperter udefra i form af WACS dommere og tidligere konkurrencedeltagere, for at opnå en endnu større færdigheder og dermed et endnu bedre resultat ved VM i 2018. 

Det er målet at alle hold skal have noget mere konkurrenceerfaringer både som hold, men også ved at de enkelte deltagere på holdene deltager i individuelle konkurrencer. Deltagelse i internationale konkurrencer koster mange penge og dette kan kun lade sig gøre fordi vi har et hold af trofaste sponsorer, der stadig vokser.

Optagelse af nye medlemmer på Juniorholdet

Nogle af af Juniorholdets medlemmer falder for aldersgrænsen og der skal udvælges nye medlemmer. Dette sker ved en prøvetræning på Teknisk Skole Silkeborg i det tidlige forår 2017. Invitationen hertil udsendes til alle skoler og offentliggøres på både hjemmeside og Facebooksider.

De 2 største konkurrencer for Det Danske Kokkelandhold er VM og Culinary Olympic Games, der begge afholdes hvert 4. år på skift. Næste gang holdene skal i kamp er til VM i Luxemburg, i november 2018.

Som træning til VM og OL, samt for at opnå international anerkendelse deltager Det Danske Kokkelandshold også samlet og individuelt i andre internationale holdkonkurrencer.

DM, Nordisk Chef og Bocuse d'Or

Ud over OL og VM, finder man deltagerne fra de to kokkelandshold i en række andre individuelle konkurrencer:

Årets Kok, Bocuse d'Or Europa, Nordisk Chef og Global Chef konkurrencerne.