Trille Lassen

Henne Kirkeby Kro, Henne

Lidt om mig selv

Jeg er en ung frisk pige på 21 år, jeg har altid vist jeg skulle være kok, efter 9 klasse begyndte jeg som kokkeelev i Esbjerg efter prøvetiden stoppede jeg.  Jeg var nok for ung og uvidende til at arbejde med nogle, der ikke ville lære mig noget. Så jeg og tog ud og rejste. I august 2013 ringede jeg til Henne Kirkeby kro og spurgte om jeg måtte komme i praktik som kok i en uges tid. Efter de 4 dage på kroen fandt jeg glæden ved at arbejde som kok, med nogle sindssygt dygtige kokke, hvor  vi lavede noget mad, som jeg bliver meget inspireret af. Jeg blev tilbudt læreplads fra oktober 2013 og jeg er udlært i september 2016. 

Jeg har deltaget i nogle elevkonkurrencer og været assistent til året kok. Første gang jeg var til konkurrence syntes jeg bestemt ikke det var noget for mig, jeg syntes ikke det var spor fedt men efter at mine lærere på skolen blev ved med at tilmelde mig de forskellige konkurrencer kom jeg ind i hvor fedt det er at få en udfoldning på tid hvor jeg for det adrenalin kick som jeg elsker!

Fremtiden

Når jeg er udlært vil jeg gerne rejse verden tynd og lære så mange madkulturer at kende som muligt. Ved at arbejde og få oplevelser håber jeg på at blive en rigtig dygtig kok!