Rasmus Jessen

Lidt om mig selv

Ung mand på 22 år. Har en passion for finere madlavning, elsker at have tid til at kredse for detaljen og jeg er meget svær at tilfredsstille. Jeg fandt ud af at jeg skulle være kok da jeg gik i 10' ende klasse og muligheden pludselig opstod, da mine karakterer ikke var tilstrækkelige til at blive jægerpilot søgte jeg en helt anden vej og fik tilbudt læreplads i køkkenet på årøsund badehotel. Min passion for mad startede først da jeg skiftede læreplads i august 2011 til Schackenborg Slotskro, der var nogle fagligt dygtige kolleger, der forstod at fange mig min interesse og lod mig tænke kreativt, så det var navnet "Rasmus Jessen" der kom til at stå på de forskellige tallerkner. Jeg er et konkurrencemenneske og vil gerne være med i toppen:)

Fremtidsplaner

Jeg har ikke planer om at skulle starte min egen restaurant op, der ligger så meget papirarbejde i det og jeg kan bedre lide at være der hvor det skal gå stærkt.
Vil gerne til flere konkurrencer, så den står på kartoffelprisen og årets kok år 2015 satser jeg stærkt på.

  • Fødselsår: 1991
  • Startet på kokkelandsholdet: 2013
  • Ansat hos: Flasled Kro