Mark Veber Bak Hansen

Restaurant Koch, Århus

Lidt om mig:

Alderen er 23, men der er fart på for tiden. 

Til dagligt er jeg souschef på Restaurant Gastromé i Aarhus, der får jeg stillet det meste af min skabertrang samt laver det jeg holder allermest af hos Søren og William. Jeg er et madøre for at sige det lige ud, med tryk på den tekniske og nørdede del af faget.

Jeg er et ekstremt konkurrencemenneske! Det kan jeg nok takke min enæggede tvillingebror for, da det meste af vores barndom samt voksenliv indtil videre går med en hel del interne konkurrencer. Dog er det mest spisekonkurrencer med focus på volume frem for kvalitet vi begiver os ud i.

Mine fremtidsplaner er udset og opnået da jeg går selvstændig med egen restaurant i 2017 i Aarhus.

Hvis man er den klogeste i selskabet, bør man genoverveje sin situation.

  • Fødselsår: 1991
  • Startet på kokkelandsholdet: 2015
  • Ansat hos: Restaurant Koch