Bryan Francisco

Lidt om mig selv

Jeg startede min tid på norsminde kro, som rustede mig godt til fremtidens udfordringer. Jeg begyndte derefter hos wassim hallal på restaurant frederikshøj, som var en stor inspiration og motivations kilde. Her lærte Jeg meget om livet som kok på et gastronomisk højt niveau, det var også her jeg fandt min store passion for gastronomiens verden. Har sidenhen været på molskroen, da det altid har været et sted jeg ville opleve og lære af. Konkurrencer er en stor del af mit liv, det er bla. Derfor jeg valgte at blive en del af kokkelandsholdet, man får prøvet kræfter på det aller højeste niveau. En kæmpe bonus er også alle de bekendskaber man får på holdet, både på det venskabelige plan men også det professionelle. Håber holdet kan være med til at give mig de remedier der skal til for at jeg kan blive ved med at udvikle mig.

Fremtidsplaner

Håber på at være med til at vinde VM med juniorholdet i 2014
udover det tager jeg bare en dag af gangen og ser hvad livet byder mig af forskellige udfordringer.