Ulla Pedersen

Teammanager

Hvorfor bruger du din sparsomme fritid på kokkelandsholdet?

Samspillet mellem konkurrenceelementet, at følge udviklingen på holdet, at have med unge mennesker at gøre samt selvfølgelig det gastronomiske høje niveau er spændende, at være en del af.

At se holdet og retterne udvikle sig måned efter måned, for endelig at blive bedst på selve konkurrecendagen, det er virkelig det, jeg syntes er spændende.

Hvordan udfordrer og udvikler du dig selv som kok?

Hver dag skal jeg tage stilling til mad. Smag, tilberedning, udseende - både det klassiske og moderne. Primært det moderne og kreative som mange elever spiller ud med, er med til at give mig en masse nye inputs og idéer. Jeg bruger ofte disse ”nye” indtryk, når jeg leger privat, eller når jeg skal give en god idé videre.

Hvad ønsker du at kommunikere gennem dine retter?

Jeg ønsker, at holdet kommunikerer at det er nytænkende, kreativt,
respektfuldt samt at de har rod i det klassiske.

Hvad er dine mål/ambitioner som kok?

At vinde den næste konkurrence med Seniorlandsholdet.