Nicolas Min Jørgensen

Holdkaptajn Restaurant Substans

Hvorfor bruger du din sparsomme fritid på kokkelandsholdet?

Kokkelandsaholdet giver mig en enestående chance til at udvide min horisont, netværk og kunnen inden for mit fag. Holdet der tæller flere af landets største talenter giver mig energi og stof til eftertanke samt giver mig en indsigt i det danske restaurationsliv. Når man som mig lever for dette fag er det kun en selvfølge at man finder sig selv beskæftiget med gastronomi på dette plan. Det har altid været mit ønske

Hvordan udfordrer og udvikler du dig selv som kok?

Det du præsterer er som udgangspunkt aldrig helt godt nok.... Det lyder måske hårdt, men der er altid mere at hente, mere at vide og mere at nå. Alle genre i faget interessere mig og jeg falder hele tiden over nye ting der fanger min interesse...

Hvad ønsker du at kommunikere gennem dine retter?

Mine retter skal afspejle mig..... kreativitet, smag, know-how men fremfor alt faglighed og stolthed... gennem råvarer og teknik

Hvad er dine mål/ambitioner som kok?

Mine mål er i første omgang indfriet.... en ung kok som mig, uddannet ydmygt i vestjylland og uden det store CV er nu på kokkelandsholdet og repræsenter mit land i den store verden... Faglighed er stolthed og stolthed skal vises