Konditor Gabriel Ahlgren

Konditor - Vanilla, Vejle

Lidt om mig selv

Jeg startede på grundforløbet som kok, men fandt hurtigt ud af at det var kager jeg brændte for. I mangel på lærepladser valgte jeg at blive bager først, herefter fik jeg en plads som konditor i århus, hvor jeg virkelig fik blod på tanden for konkurrencer og har deltaget i flere mindre og større af slagsen. Jeg er meget passioneret omkring videreudvikling og forbedring af desserter og kager, og ikke mindst oplevelser til gæsterne. Og nu med en plads som chef konditor på Hotel Munkebjerg, har jeg virkelig muligheden for at sætte mit præg på hotellets søde side.

Fremtidsplaner

Mine planer for fremtiden er at deltage i konkurrencer, så ofte som det er muligt, og mest af alt deltage i World Chocolate Masters inden for de næste 6 år.
Herudover vil jeg gerne være med til at skubbe kokkelandholdet til en top placering ved både VM og OL.
Ikke mindst er min plan at skulle åbne egen butik, inden for en tidsramme af 10 år, der skal omhandle chokolade, desserter og kager.