Mounir Carstensen

Restaurant Mejeriet, Mårslet

Om mig selv:

En ung mand på 21 år. Lige fra barnsben har jeg vidst at jeg ville være kok. Altid har jeg været et konkurrencemenneske og allerede som kokkeelev var jeg bl.a. med til DM for kokkeelever og Euro-Toques.

Som kokkeelev hos Anlægspavillonen i Holstebro fik jeg en grundig oplæring i de klassiske køkken tekniske færdigheder - færdigheder jeg nu kan bruge til at lave mad på højt plan. Jeg er fascineret af at give mine gæster en gastronomisk oplevelse, hvor jeg kan udfordre og udforske verdens køkken og være med til at sætte mit eget præg herpå. Dette er specielt noget jeg føler jeg har mulighed for på junior-kokkelandsholdet, hvor professionalismen er høj og fællesnævneren gastronomisk.

 

Fremtidsplaner:

Mine fremtidsplaner er, at jeg gerne vil være med til at vinde OL sammen med junior-kokkelandsholdet i 2016 og om nogle år satser jeg på Årets kok.