Kasper Corell Larsen

Restaurant Uformel, København

Lidt om mig selv.

Jeg er en ung fyr på 21 som har ville være kok lige siden jeg har været helt lille, startede lige efter 9 klasse på grundforløb i Slagelse og kom hurtig til København i lære på Sankt Gertruds kloster.

Der var her jeg lærte til det franske køkken, som jeg er meget begejstret for i dag. Min passion for gastronomien vokser dag fra dag og det fantastiske ved at være kok er at du aldrig stopper med lære,

Jeg er super glad for at jeg i dag arbejder sammen med Philippe Houdet, som jeg lære rigtig meget af i forhold til det franske køkken.
Min passion ligger uden tvivl i at blande den fantastiske franske smag med de nordiske råvarer.

Jeg håber holdet kan være med til at give mig de ting der skal til for at jeg bliver ved med at udvikle mig selv gastronomisk.

 

Fremtidsplaner.

Lige nu så ligger mine fremtidsplaner med at bruge 4 år med landsholdet og få guld med hjem til Danmark.

Jeg har også planer om at skulle stille op til årets kok i 2016 og inden da prøve kræfter med årets kartoffel ret samt året grise ret.

  • Fødselsår: 1994
  • Startet på kokkelandsholdet: 2015
  • Ansat hos: Uformel